виж Количката е празна

Новини

23 февруари 2019

Сто лефера на повърхностни примамки Глава Осма

Тия 6 дни мятах като откачен и фин и гар, почти поравно. Резултата е 0 риби за фина и 2 празни атаки. За Гар-а много риби, в пъти над позволеното по закон и то някой от тях доста сериозни и изнервящо много и празни атаки и откачени риби. Ще добавя, че познавам 2-ма от хората, за които джак фин е част от бизнеса им и са ми точно толкова, приятели, близки и пичове на място, колкото Искрен. Между всичките лефери на това ходене се извадиха 2 лефера и на иглата на Александър Ставрев, както и един на миноу Duo 175 flayer, но пък каква риба – по натам за нея, всичко останало е на Gar-a.

Извода за мен - явно стилото е прекалено сложна примамка за моите възможности да я подведа правилно и да я изпраскат както трябва, без грам ирония го казвам. По-скоро не успях да я подведа бавно на широки глайдове, което е детска игра с гара, той за точно тази игра е проектиран от Искрен.

Принципно ден с ден не си прилича, сезон със сезон, място с място, рибар с рибар също, и куп други неща влияят, така че крайни изводи не. Такъми и примамки бол - за всеки влак си има пътници. Конкретно в този сет взех само един дребен аз.

Такъм: Zenaq PA90, Stella 4000 FI, PE 1.5, примамка Angry Gar